Tak Percaya Dengan Groupon

groupon

Selalu beli voucher makanan groupon je... memang berbaloi la... Paling best beli voucher makan nasi arab kat Tareem Hadramawt Kajang makan 1 family. Beli voucher makanan mudah je. Beli & print voucher. Dah boleh tebus voucher. Memang puas hati.. hihihi...

Kalau beli barang macam mana plak ye?
Boleh percaya ke groupon nih?
Sampai ke tak barang yang dibeli?

Jeng jeng jeng.... 1st time shopping kat groupon, beli Mop nih, memang sampai dalam tempoh 10 hari. ^_^ Sangat mengujakan!! terus mop 1 rumah. Kat tangga pun mudah nak mop. Tak payah nk angkut baldi bagai.. hehehe... Cuma mood nak mengemop tu, semoga di kekalkan kerajinannya ye =.='

groupon
kilat kan lantai rumah saya ^_^

Makanya... jom lah shopping kat groupon.. heheh... 

p/s: Tengah tunggu Maggie Hot Cup Goreng plak ^_^

4 comments:

  1. maggie hot cup pn msuk dlm list juga ea hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. msuk list jgk megi ni.. buat stok kalau lapar.. hehe..

      Delete
  2. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Rose Azadir, nnti sy jln2 ke sna ye ^_^

      Delete