Panduan Temuduga Dpli J-QAF 12 Nov - 22 Nov 2012Saya mendapat berita bahawa result peperiksaan DPLI-Mtest telah diumumkan pada 12 Oktober 2012.

Tahniah untuk yang berjaya dalam peperiksaan tersebut. Ini juga bermakna, surat panggilan temuduga DPLI J-QAF juga telah diterima atau boleh juga membuat semakan secara online disni.

Website: Semakan online temuduga DPLI J-QAF

Untuk makluman, temuduga kali ini, ianya berlangsung dari 12 Nov - 22 November 2012. Ya! Itulah hari yang bakal berlangsungnya temuduga DPLI J-QAF.

Dimaklumkan, pihak kerajaan memerlukan 13 ribu guru DPLI J-QAF untuk sekolah rendah! Ya, terdapat banyak kekosongan untuk diisikan. Ramai yang berpotensi untuk berjaya mendapatkan jawatan ini.

Buat yang dipanggil menghadiri temuduga nanti, saya ucapkan selamat berjaya. Buatlah persiapan
sebaiknya.

Jika anda ingin menjadikan persiapan anda lebih baik, satu panduan temuduga khas untuk DPLI J-QAF ada di pasaran. Satu panduan lengkap yang mampu membantu calon mempersiapkan diri dalam menghadapi temuduga kelak.


En. Kamarul Hizam telah menyediakan panduan lengkap buat calon yang ingin berjaya dalam temuduga tersebut. Layari http://www.kplij-qaf.com untuk mendapatkankanya.

Dah dapatkannya, study betul-betul. Insyallah persiapan yang dilakukan dengan baik bakal memberikan kejayaan buat anda.


Just Sharing what I've experienced...